28.06.2013 | Je lepší si na chleba namazat máslo nebo margarin? Jaký tuk je vhodný při tepelné úpravě pokrmů? Který olej je nejlepší do salátů?
27.06.2013 | Kolik z nás ale napadne před načnutím koly nebo piva v plechovce očistit její víčko?
14.06.2013 | Státní zemědělská a potravinářská inspekce ve středu zavřela prodejnu Kauflandu ve Veselí nad Moravou. Prodejce se prohřešil proti hygienickým předpisům, především šlo o výskyt myší.
11.06.2013 | Někteří drůbežáři přidávají nosnicím kvůli tmavším žloutkům do krmiva barvivo, vyplývá z výsledků testu jehož výsledky dnes zveřejnil časopis dTest.
10.06.2013 | Kromě potravin zasažených povodňovou vodou Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) upozorňuje spotřebitele i na nebezpečí, které představují zemědělské plodiny na polích a zahradách ze zatopených oblastí.
14.05.2013 | Kdy jsou masové a zeleninové konzervy nejvhodnější ke konzumování? A jak zacházet s otevřeným kečupem či hořčicí?
09.05.2013 | Správně číst obaly na potravinách a podle toho nakupovat, znamená něco jiného pro diabetika, člověka s vysokým tlakem, cholesterolem nebo jinou zdravotní obtíží.
30.04.2013 | Nebýt holandského pediatra Wilhelma Karla Dicka, nejspíš by celiakie zůstala velkou neznámou.
11.04.2013 | V našem novém seriálu o bezpečnosti potravin se dozvíte, jak správně zacházet v domácnosti potravinami, aby pro vás v důsledku nesprávného nakládání nepředstavovaly zdravotní riziko.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.